Zoeken
Winkelwagen 0
€ 0,00

Over ons

Ameg Motorparts

Of het nu gaat om wasmachines of elektrisch gereedschap, als integraal onderdeel zijn koolborstels absoluut noodzakelijk. Zij brengen het elektrische contact met de collectoren of de slijpringen van de roterende motordelen tot stand. Voor het merendeel uit grafiet vervaardigd, worden onze koolborstels in de meest uiteenlopende apparaten toegepast.

Wasmachine, dynamo of startmotor zijn zonder koolborstels ondenkbaar. Ook huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, haardrogers en scheerapparaten even als elektrisch gereedschap gebruiken ze.

In onze onlineshop bieden wij koolborstels, geschikt voor elektrisch gereedschap van gerenommeerde fabrikanten als Bosch, AEG, Metabo, Black&Decker of Makita in originele kwaliteit tegen gunstige prijzen, aan. En ook producten van de merken Hilti, Dewalt of Hitachi kunnen wij u leveren.

Omdat wij koolborstels met de meest uiteenlopende modificaties in het programma hebben, kunt u er zeker van zijn bij ons de juiste koolborstel voor uw toepassing te vinden.

Als gecertificeerde shop wordt bij ons veiligheid met hoofdletters geschreven. Ons internetzegel geeft u de garantie dat u bij ons koolborstels veilig kunt kopen.

U hoeft zich niet aan te melden in de webshop, maar het levert u wel voordelen op. Indien u zich aanmeldt bent u in de gelegenheid sneller te bestellen, kunt u te allen tijde de status van uw bestellingen zien en heeft u altijd een overzicht bij de hand van de tot nu toe gedane bestellingen. In onze onlineshop zijn geen minimale orderwaardes van toepassing en wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Wij bieden u jarenlange competentie en professioneel advies. U kunt op ons vertrouwen wanneer u vragen heeft met betrekking tot onze koolborstels. Het team van koolborstel Gomes zit klaar voor het beantwoorden van uw telefoontje.